Laden...
CakeHosting Reviews
Dit is hoe onze klanten over CakeHosting denken! Wil je ook een review achterlaten? Dat kan hieronder!

Jouw review is geld waard!


Laat een review achter op Google en Trustpilot over de service van CakeHosting. Dit mag gaan over een leuke ervaring, de goede service, de vrolijkheid van een medewerker of iets anders leuks wat jij hebt meegemaakt samen met CakeHosting. De beste reviews kiezen wij uit en geven wij een leuke prijs!

5 / 5

Jeroen via Google

Juli 2020

"Super bedrijf, Bijna een jaar klant nu, En ook daar word je voor bedankt. Nooit down time gehad, Waren er problemen zijn deze meteen opgelost Super bedrijf! Ga zo door Cakehosting"


5 / 5

Martijn via Trustpilot

December 2020

"Op Cakehosting heb ik verschillende servers gehost en altijd is er een goede, vriendelijke support ook doen de servers het uitstekend. Het controlepaneel is heel overzichtelijk en zeer makkelijk."

5 / 5

Thomas via Trustpilot

Oktober 2020
"Cakehosting is een snelle/goede minecraft hosting en discord bot hosting omdat, de eigenaren & medewerker snel reageren op vragen, ze zijn actief zeker op discord en andere social media van CakeHosting! Toffe prijzen en vaak leuke giveaways en korting"

5 / 5

Lucora via Google

Augustus 2020
"Zit nu bij de hosting voor ruim 2 maanden, kan geen betere hosting wensen in de discord server reageert het support team binnen 2 minuten en de server is goedkoop en snel. Ik heb zo vaak met vragen gezeten over iets van de server en zo snel werd ik geholpen. Ga zo door!"4 / 5

Kartoitska via Google

Februari 2020
"Heb veel gespeeld op de server van een vriend die hem via hier host. Server lagt amper tot nooit (pas na het spawnen van 200+ llama's binnen 2 chunks werd de ontvangst van de server wat minder. Maar ik vrees dat dit ook aan onze pc's gelegen kan hebben). Ben zeer tevreden over de server en speel er al een maand of 3 lang bijna iedere dag op. Keep it up!"

5 / 5

DeMotioNn via Google

Oktober 2020
"We zijn ondertussen bijna een jaar trouwe klant. We zijn als server erg gegroeid. Op momenten dat wij meer capaciteit nodig hadden. Is het team van Cakehosting meteen met ons gaan kijken naar nieuwe mogelijkheden. Mochten er problemen of zelfs vragen zijn die irrelevant zijn voor Cakehosting, word je altijd goed te woord gestaan en geholpen."

5 / 5

Sam via Google

November 2020
"Goedkope domein namen, snelle support en snel geleverd. Mijn .eu domein was binnen 15 minuten na betaling beschikbaar. Het DNS portaal is makkelijk en overzichtelijk, en je kan je eigen nameservers gebruiken (zelf gebruik ik cloudflare). Conclusie: perfect voor je domein namen"


5 / 5

Voltiqz via Google

April 2020
"Echt top hosting! je word heel erg snel geholpen met alle probleempjes en voor goedkoop een goeie server wie wil dat nou niet!? nou hier heb je het! Ze helpen ook heel snel en zijn lekker behulpzaam! dus dit is denk ik wel de beste server hosting die ik ken en ze doen ook nog een discord bot en zelfs merchendise!"

5 / 5

Casper via Google

Mei 2019
"Erg goede service, je word snel gehollen en ze zijn erg vriendelijk, ook de medewerkers zijn top, en de community in de discord server is ook altijd berijd om je te helpen ben super blij met deze hosting en de service, hier kunnen andere hosting een voorbeeld aanemen!"

En nog 238 reviews meer!

Natuurlijk hebben we nog veeeel meer reviews, bekijk ze hieronder allemaal!